Barman gezichtsmaskers nu verkrijgbaar.

Gezichtsmaskers voor barmannen zullen van vitaal belang zijn om onze branche in beweging te houden. Het is belangrijk dat u uzelf en uw gasten veilig houdt, zowel binnen als buiten de bar. Je weet waarom? Want als de virusinfecties weer toenemen, zullen bars een van de eerste bedrijven zijn die verplicht worden om te sluiten.

Daarom is het van vitaal belang dat we er allemaal alles aan doen om ervoor te zorgen dat we alles zo veilig mogelijk houden. Ervoor zorgen dat de hygiënepraktijken van uw bar onberispelijk zijn en het dragen van een gezichtsbedekking terwijl u achter de bar bent, is belangrijk om uw deel te doen.

BarmanHQ Gezichtsmaskers

We hebben TeeSpring gebruikt om onze bartender-gezichtsmaskers op aanvraag af te drukken, dus hoewel er een korte wachttijd op je product kan zijn (schattingen van de verzending variëren afhankelijk van de locatie), weet je dat het niet stil heeft gezeten, of erger.

Onze drie ontwerpen zijn momenteel: Flair, Cocktail Coupé en Cocktail Houndstooth. Flair en Houndstooth zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren met een wit ontwerp, terwijl onze klassieke coupé exclusief verkrijgbaar is in wit op zwart.

Terwijl ik dit schrijf, hebben Boris Johnson en de Britse regering zojuist aangekondigd dat gezichtsbedekking verplicht wordt in Britse winkels, dus nu is het tijd om de jouwe te pakken!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Soulburger.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart