Dit heeft ieder restaurant nodig om een ​​schone service te garanderen

Reinheid is een topprioriteit in de horeca. Vanaf het moment dat klanten een restaurant binnenkomen, moeten ze erop kunnen vertrouwen dat hun gezondheid en veiligheid serieus wordt genomen. Dit omvat het volgen van strikte sanitaire procedures die ervoor zorgen dat je nooit onveilig voedsel eet. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je klanten een schone service verleent, is door over de juiste apparatuur te beschikken, zoals een RVS-werktafel.

RVS werktafel

Het eerste wat je nodig hebt is een RVS werktafel van horecacentrumbrabant. Dit wordt gebruikt voor het snijden en bereiden van voedsel en het is een van de belangrijkste apparaten in je restaurant. Het moet gemakkelijk schoon te maken, te onderhouden en duurzaam zijn. Roestvrij staal is gemakkelijk schoon te maken omdat het gemakkelijk kan worden gewassen met water en zeep. Het absorbeert geen geuren van voedsel of vet zoals hout. Als het goed wordt onderhouden, zal het niet roesten of snel verslechteren, zoals chroom kan doen tijdens lange perioden zonder gebruik. Roestvrij staal is gemakkelijk te onderhouden. Het vereist weinig onderhoud en er zijn niet veel onderdelen die na verloop van tijd moeten worden vervangen of gerepareerd moeten worden als je ze goed verzorgt door ze te oliën.

Stellingkast

Je moet ervoor zorgen dat je stellingkast stevig en gemakkelijk schoon te maken is. Je personeel zal er constant mee in aanraking komen en als het dun of vies is, gebruiken ze het misschien niet goed. Het moet ook toegankelijk zijn, zodat items gemakkelijk kunnen worden opgeborgen.

Kookspullen

Kookapparatuur moet gemakkelijk schoon te maken zijn. Als eigenaar van een restaurant, moet je ervoor zorgen dat alle kookgerei en apparatuur na gebruik gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Dit helpt het risico op voedselbesmetting te verminderen en helpt bij het handhaven van een goede hygiëne in je keuken. Kookgerei moet gemakkelijk uit de keuken te verwijderen zijn. Als je in je restaurant veel gas- of elektrische apparaten gebruikt, is het belangrijk dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Op deze manier kunnen ze worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn.  Het is ook belangrijk dat kookgerei op een veilige plek wordt bewaard waar mensen niet kunnen struikelen of iets kunnen omstoten, zoals op planken of tafels.

Soulburger.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart