Leukste activiteiten in Arnhem

Arnhem is natuurlijk een van de bekendste steden waar de slag om de tweede wereldoorlog afspeelde., maar tegenwoordig is het een mooie en leuke stad waar van alles te doen valt. Het is dus een stad waar je alles van kan van verwachten als een moderne stad, maar het heeft wel zijn geschiedenis behouden in de stad. Wanneer je een dagje weg wilt om bijvoorbeeld te overnachten, uiteten of te shoppen is Arnhem zeker een aanrader wat ons betreft. 

Restaurants Arnhem 

Er zijn meer dan genoeg restaurants in Arnhem. Elke keuken is beschikbaar in Arnhem. Zo kan je bij restaurant Mantra heerlijk Indiaans en Nepalees eten, en dit met een 3-gangen diner. Je kan ook voor een 4-gangen diner terecht bij restaurant Sky. Naast deze twee restaurants is er natuurlijk nog veel meer keus. Er is voor ieder wat wil in Arnhem. 

Hotels in Arnhem 

Nu we de restaurants hebben behandeld, kijken we vervolgens naar de hotels in Arnhem. Kies bijvoorbeeld voor Buitenplaats Beekhuizen. Hier overnacht je in een Pod. Naast dat je hier overnacht is er ook een welkomstdrankje erbij inbegrepen en ook broodjesservice. Een andere optie is overnachting inclusief ontbijt op de Veluwe bij Activiteitenpark Veluwse Poort. Deze twee hotels zijn ideaal voor wandelroutes. Zo creëer je een mooie minivakantie. 

Overige activiteiten in Arnhem 

Naast dat wij verschillende restaurants en hotels voor je op een rijtje hebben gezet, valt er natuurlijk nog veel meer te doen in Arnhem. Er zijn veel musea, die met name te maken hebben met de tweede wereldoorlog. Een dagje naar het openluchtmuseum of de spectaculaire dierentuin Burgers Zoo. Wij wensen je alvast heel veel plezier in Arnhem. 

 

Soulburger.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart