Even voorstellen: Kate Bartlett, The VM in Brisbane’s Cobbler Bar

De VM in Brisbane’s Cobbler Bar vertelt over slim werken en spreadsheets

Waar werk je?
Cobbler Bar, 7 Browning Street, Brisbane

Vertel eens wat over hoe je bent begonnen in de horeca?
Ik ben begonnen in de horeca door in kroegen te werken, waar ik leerde om graag met mensen te praten. Schreeuw naar Grand Central Hotel en beste oude jongen George omdat hij het meest charmante voorbeeld van een heer is en altijd vraagt ​​hoe mijn ochtend ging. Ik vond een passie voor bartending door te kijken naar het personeel van The Bowery en Death & Taxes.

Wat is jouw rol op dit moment?
Locatiemanager

ADVERTENTIE

&nbsp

Het zijn 18 zware maanden geweest voor de horeca, welke invloed heeft dit op jou gehad?
De afgelopen 18 maanden hebben iedereen in een wereld gebracht die niemand had verwacht of waarop niemand zich kon voorbereiden, maar binnen deze wildheid heb ik meer waardering en respect gevonden voor het personeel van het grote publiek. We hebben meer controle over hoeveel mensen we in onze bar hebben en hoe we ze bedienen en het heeft de barindustrie ten goede veranderd.

Wat zijn enkele van de dingen die je leuk vindt aan de bar-industrie?
Ik ben dol op de gemeenschap die bartending in mijn leven heeft gecreëerd – mijn vrienden en collega’s zijn als een uitverkoren familie die zich over Brisbane uitstrekt. Ik kan niet wachten om nieuwe mensen uit andere steden en zelfs landen te kunnen ontmoeten en door gastvrijheid met elkaar om te kunnen gaan.

“De laatste 18 maanden hebben iedereen in een wereld gebracht die niemand had verwacht of waarop niemand zich kon voorbereiden, maar binnen deze wildheid heb ik meer waardering en respect gevonden voor het personeel van het grote publiek. We hebben meer controle over hoeveel mensen we in onze bar hebben en hoe we ze bedienen en het heeft de barindustrie ten goede veranderd.”

Sommige dingen waar je een hekel aan hebt?
Hoewel het steeds minder gebeurt, kan de concurrentie van hard werken en lange uren een beetje dwaas zijn. Opscheppen hoeveel uur je in een week hebt gewerkt om te bewijzen dat je een harde werker bent, is behoorlijk contra-intuïtief – werk slimmer, niet harder.

Schoenmaker, Brisbane

Welk advies heb je voor beginnende barmannen die aan hun carrière beginnen? Waren er grote fouten die je maakte en die je anderen graag zou zien vermijden?
Voor barmannen die aan hun carrière beginnen, raad ik aan om van elke mogelijke persoon te leren waar je toegang toe hebt – ga naar bars en vraag de barmannen naar alles wat ze doen. Een ding waar ik spijt van heb dat ik het niet heb gedaan, is voor je lichamelijke gezondheid zorgen en naar fysiotherapie gaan voordat je erachter komt dat het moet.

Waar ben je naar op zoek als je een bar binnenloopt? Wat maakt een geweldige barervaring?
De sfeer van een bar is zo belangrijk voor mij – de verlichting, muziek en beweging van de bar. Als het personeel niets te doen heeft, moeten ze een gesprek met een klant beginnen en het idee van een energieke sfeer en houding vasthouden.

mentoren? Mensen die je hebben geïnspireerd?
Mensen die mij inspireren, zijn degenen die inclusiviteit aanmoedigen in plaats van kliekjes. Nick Miles en Samuel Russ zijn twee mensen die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze iedereen in de kamer gedag zeggen en ervoor zorgen dat ze zich betrokken voelen.

Wat drink je nu?
Amerikaans!

Wat zijn uw verwachtingen voor 2022?
Mijn hoop voor 2022 is om deze weg van respect en waardering voor hospo-werkers voort te zetten en om een ​​bloeiende moestuin te hebben.

Waar zie je jezelf de komende vijf jaar?
Over 5 jaar zie ik mezelf meer met spreadsheets werken en het beheer in een of andere vorm voortzetten – twee dingen die ik tot mijn verbazing ontdekte hoeveel ik ervan genoot.

Je kunt met iedereen iets drinken, levend of dood. Wie zou het zijn en wat drink je?
Ik denk aan een stel sterke vrouwen, maar een paar van hen hebben echt bepaald wie ik ben en wil zijn. Peggy Olson van Mad Men was revolutionair voor mij als jonge vrouw en elke persoon in de wereld met die badass vrouwelijke energie, zijn mensen met wie ik altijd graag een drankje zal drinken. We drinken Bloody Mary’s en Martini’s.

creditSource link

Soulburger.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart