Batch & Bottle Hendrick’s Gin Martini: Een merkwaardig, heerlijke manier om de horeca te ondersteunen

Misschien Sammy’s Stefano Catino & Andrea Gualdi Met de Batch & Bottle Cocktail, Hendrick’s Gin Martini

Misschien serveert Sammy nu de perfecte iteratie van een gebottelde Hendrick’s Gin Martini, die het heeft helpen ontwikkelen, zowel in de bar als als to-go-aanbod dat ideaal is om je zinderende zomerse soirees naar een hoger niveau te tillen.

Gedurende de eerste 12 maanden na de release wordt $ 1 van elke fles Batch & Bottle Hendrick’s Gin Martini gedoneerd aan het William Grant & Sons StandFast-fonds om de horeca te ondersteunen die worstelt met COVID-19-beperkingen.

Batch & Bottle Hendrick’s Gin Martini is een nieuwe reeks super premium cocktails die klaar zijn om te schenken, in batches en op fles, ontwikkeld door William Grant & Sons Master Distillers en is verkrijgbaar via Dan Murphy’s en omvat Monkey Shoulder Lazy Old Fashioned, Reyka Rhubarb Cosmopolitan, Glenfiddich Scotch Manhattan en een Hendrick’s Gin Martini.

“Gedurende de eerste 12 maanden na de release wordt $ 1 van elke fles Batch & Bottle Hendrick’s Gin Martini gedoneerd aan het William Grant & Sons StandFast-fonds om de horeca te ondersteunen die worstelt met COVID-19-beperkingen.”

Batch & Bottle is merkwaardig gemaakt door Hendrick’s Master Distiller, mevrouw Lesley Gracie, in samenwerking met het Maybe Sammy-team en vier andere internationale topbars: Brujas, (Mexico), Nauticus (Schotland), Nutmeg & Clove (Singapore) en Yaldy ( Duitsland).

Luke Sanderson, Hendrick’s Gin Brand Ambassador, zei: “De hospo-industrie is hard getroffen en we wilden iets doen om de bartendersgemeenschap weer op de been te helpen en zich weer verbonden te voelen. Ik kan geen leukere manier bedenken om onze vrienden uit de industrie te steunen dan te nippen aan een perfecte Hendrick’s Gin Martini – gemaakt in samenwerking met Maybe Sammy, een van de beste bars voor martini’s die je ter wereld zult vinden.”

Andrea Gualdi, mede-eigenaar van Maybe Sammy zei: “De Martini is voor ons gewoon DE cocktail. Het heeft zo’n belangrijke plaats in de populaire cultuur. We houden van Hendrick’s en de samenwerking met mevrouw Lesley Gracie, midden in een wereldwijde pandemie, was een ongelooflijke ervaring en een echte eer.

Hendrick’s Master Distiller, Lesley Gracie

Mevr. Lesley Gracie, Hendrick’s Gin Master Distiller zei: “Ik heb nauw samengewerkt met enkele van de allerbeste martini-bars ter wereld, waarbij ik me liet inspireren door wat ze doen en het vertaalde in iets dat je gemakkelijk thuis kunt schenken dat fris, bloemig is. , rond en glad als die van Hendrick. Het is fascinerend dat elke bar zo’n totaal andere kijk had op wat de perfecte martini maakte, en ik heb me laten inspireren door alle ingrediënten die ze gebruikten en gewerkt om gemeenschappelijke thema’s samen te brengen, en de beste stukjes van allemaal te vinden om op te nemen in deze finale brouwsel. En nu het gebotteld is, zal dit in mijn vriezer liggen, klaar om te worden gegoten wanneer het martini-uur lonkt.”

Neem voor meer informatie over dit programma contact op met uw vertegenwoordiger van William Grant & Sons.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Soulburger.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart