Hoe u de sfeer van uw bar kunt verbeteren en de sfeer kunt vergroten om meer klanten aan te trekken?

Of uw bar nu een feestlocatie in het weekend is of een eenvoudig drinkcafé zonder franje waar alleen doordeweeks zaken worden gedaan, u moet weten hoe u de sfeer van uw bar kunt verbeteren en de sfeer kunt versterken als u meer klanten wilt aantrekken. Maar wat betekent het om de sfeer van een bar te versterken? Wat zijn enkele manieren waarop u dit doel kunt bereiken? Hier zijn enkele tips over hoe u de algehele sfeer van uw bar met succes kunt verbeteren:

Zorg altijd voor netheid

Zelfs in bars waar de primaire bron van inkomsten uit goedkope drankjes komt en niet uit eten, is het nog steeds belangrijk om ervoor te zorgen dat de plaats netjes en schoon wordt gehouden. Of u nu op zoek bent naar een manier om meer klanten aan te trekken of om ervoor te zorgen dat uw huidige klanten terugkomen voor meer, het hebben van een vies uitziende bar zal u geen goed doen, want zo’n indruk zal waarschijnlijk potentiële klanten wegjagen die anders uw etablissement hebben bezocht als ze maar wisten dat het schoon en goed onderhouden is. Als u wilt dat uw bar aantrekkelijk is, zelfs voor degenen die gewoon langskomen, dan moet het schoonhouden van uw bar bovenaan uw lijst staan.

Installeer dimmers op alle lampen

Niet iedereen die je bar binnenkomt, zal in de stemming zijn voor felle lichten, vooral als ze een rustig gesprek met hun metgezellen proberen te voeren of gewoon achterover willen leunen en ontspannen na een zware dag op het werk. Als de verlichting van uw etablissement te fel is, kunt u verwachten dat veel van uw klanten vrij snel zullen vertrekken omdat ze zich ongemakkelijk voelen over het zitten onder zeer felle lichten terwijl ze alleen maar willen ontspannen.

Door dimmers op alle verlichtingsarmaturen te installeren, heeft u meer controle over hoeveel licht elke lamp zal produceren, zodat u de helderheid kunt aanpassen aan de activiteit die in uw bar plaatsvindt. Dit is een van de beste sfeerideeën voor bars die zowel eenvoudig te implementeren als zeer effectief zijn als het gaat om het verhogen van de algehele sfeer van uw ruimte. Bovendien betekent het dimmen van de verlichting niet dat je taakverlichting in donkere hoeken en langs donkere gangen moet opofferen. Je hoeft alleen maar creatief te zijn bij het kiezen van armaturen waarmee je eenvoudig dimmers erin kunt installeren.

Speel zachte achtergrondmuziek

Een grote fout die de meeste bareigenaren maken, is dat ze denken dat het belangrijk is om luide muziek te laten klinken om mensen aan te trekken die de voorkeur geven aan zo’n soort omgeving. Als uw bar echter is gevuld met kamerbrede luidsprekers en de muziek die eruit komt te hard is, kunt u verwachten dat uw klanten snel het schip verlaten als ze zich realiseren dat ze geen zin hebben in schetterende muziek en in plaats daarvan zou willen kalmeer de geest en ontspan rustig met hun metgezellen. Als u wilt dat mensen langer blijven (en zich vermaken), dan is het het beste als u het volume van uw deuntjes aanpast zodat het perfect wordt voor elke soort activiteit die binnen uw etablissement plaatsvindt.

Gebruik kleuren waarvan bewezen is dat ze de eetlust vergroten

Het is een bekend feit dat de kleuren die we zien onze eetlust beïnvloeden, dus als u wilt dat uw reep aantrekkelijk is, zelfs voor degenen die niet per se in de stemming zijn voor alcohol, dan kunt u het beste profiteren van kleuren die het is bewezen dat ze het versterken. Deze omvatten de kleur geel, waarvan is aangetoond dat de honger van mensen stimuleren, evenals andere kleuren zoals oranje en roze. De toenemende behoefte aan eten zorgt ervoor dat mensen een stap verder gaan om jouw heerlijke eten in handen te krijgen.

Het zou het beste zijn als u geen felle tinten rood of zwart in uw bar gebruikt, omdat een dergelijk kleurenschema uw vermogen om klanten aan te trekken die willen eten, kan belemmeren. Als u een voedselmenu heeft, zou het ideaal zijn als u in plaats daarvan kiest voor neutrale tinten bruin, crème en wit.

Elimineer geuren die uit de keuken komen

Het is waar dat sommige soorten voedsel een uniek aroma hebben dat erg smakelijk kan zijn voor mensen met kritische neuzen, maar het zou toch het beste zijn als je de geur van vet die uit je keuken komt zoveel mogelijk minimaliseert. Vet heeft een extreem scherpe geur, dus als je te veel laat ontsnappen in de bar, dan is de kans groot dat dit gasten afstoot die op zoek zijn naar een plek waar ze in alle rust van hun maaltijd kunnen genieten zonder last te hebben van onaangename geuren uit de keuken.

Een manier om de geur van vet te minimaliseren, is door de ventilator van uw ventilatiesysteem te gebruiken tijdens het koken en deze na ongeveer een half uur uit te schakelen. Hierdoor kan een deel van het vet door uw dak ontsnappen in plaats van uw bar te vullen met zijn sterke geur.

Er zijn veel dingen die u, als eigenaar van een bar, moet doen om de algehele ervaring van uw plaats te vergroten. Gelukkig vereist geen van deze tips een grote investering van u en kunnen ze uitstekende resultaten opleveren als ze op de juiste manier worden toegepast. Door ten minste een paar hierboven genoemde wijzigingen door te voeren, kunt u de sfeer van uw bar aanzienlijk verbeteren en de sfeer een boost geven, wat wonderen kan doen voor hoeveel mensen zich ertoe zullen aangetrokken voelen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Soulburger.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart