4 tips voor het bereiden van maaltijden buitenshuis

In 2018 was er een 64% stijging in het aantal Amerikanen dat gaat kamperen. Dit betekent dat er heel veel mensen zijn die helemaal nieuw zijn in het buiten koken en die voor het eerst buiten maaltijden bereiden.

Maar het is ook zonde om een ​​mooie, grote achtertuin te verspillen als de zomer aanbreekt. Er is niets beter dan de geur van een barbecue op het dek terwijl u geniet van de zon met vrienden en familie.

Waar je ook kookt, ben je klaar om de beste buitenkok te worden die je kunt zijn? Lees deze gids voor de beste tips voor het bereiden van maaltijden in de buitenlucht.

1. Voedselveiligheid voorop

U kunt de handleiding voor voedselhygiëne niet weggooien omdat u buiten kookt. Alles wat van toepassing is in een binnenkeuken is net zo belangrijk (zo niet belangrijker) in de open lucht.

Zorg altijd voor voldoende water en zeep in de buurt, zodat je voor en tijdens het koken je handen kunt wassen. En zo kunt u uw pannen en servies eventueel achteraf wassen.

Bewaar vlees in een koeler onder 40 ° F totdat u klaar bent om te koken. Zorg er vervolgens voor dat u uw voedsel kookt tot ten minste 75 ° F. Gebruik een thermometer als je geen zelfverzekerde kok bent.

Gebruik plastic bakjes om je eten van elkaar te scheiden en zorg ervoor dat het voor of na het koken niet besmet raakt.

2. Gebruik de juiste kookapparatuur

Of je nu een campingfornuis gebruikt of in de achtertuin kookt, je hebt de juiste apparatuur nodig. Hier zijn enkele suggesties van wat u nodig heeft voor uw buitenmaaltijd:

  • BBQ of ijzeren grill
  • Kampvuur
  • Brandstof voor je fornuis of grill
  • Campingaansteker of lucifers
  • Potten en pannen
  • Kookgerei
  • Koelbox
  • Tang
  • Handschoenen

Er zijn tal van andere apparatuur waarin u kunt investeren voor het bereiden van maaltijden buitenshuis, maar dit zijn enkele van de basisprincipes. Als je nieuwe kookgerei moet kopen, kijk dan op Barebones leven of barbecues in overvloed.

3. Gebruik de juiste eetgerei

Maaltijdbereiding geldt zowel voor het eten als voor het koken van de maaltijd. Het is dus tijd om ook in wat buitenservies te investeren.

Als je gaat kamperen, investeer dan in een robuust picknickkleed en wat opvouwbaar servies. Misschien heb je ook wat wasbare servetten, Tupperware of bijenwas wraps nodig voor restjes.

En als je buiten kookt in een tuin of voor een picknick, investeer dan in herbruikbaar servies van bamboe met opvallende, kleurrijke patronen. Je moet ook bestek en servetten in een picknickmand doen, maar ze kunnen ook van het gewone soort zijn dat je thuis gebruikt.

4. Correcte verwijdering van afval

Als u in berenland kampeert, moet u uw voedsel en voedselafval aan een boom bevestigen op ongeveer 20-30 voet afstand van uw camping.

Maar waar je ook bent, het zou super onverstandig van je zijn om afval achter te laten, dus neem afval- en recyclingzakken mee voor je rotzooi. Gooi ze thuis of op uw camping weg als de faciliteiten aanwezig zijn.

Bereid je voor op het bereiden van maaltijden buitenshuis

Buitenmaaltijden bereiden hoeft niet moeilijk of stressvol te zijn. En als u deze tips volgt, kunt u heerlijke maaltijden bereiden, koken en genieten, waar u ook bent.

Meer tips voor het bereiden van eten en drinken? Blader door onze website voor tal van handige gidsen

creditSource link

Soulburger.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart