DISCARDED’S Zero-Waste Warriors maken de straten van LONDEN schoon

Pioniers van de circulaire economie, Discarded Spirits Co blijft de perceptie van afval uitdagen door herdraagbare gezichtsmaskers te maken die volledig van afval zijn gemaakt.

Op wat de drukste dag voor de horeca in meer dan een jaar zal worden, lanceert het duurzame sterke drankmerk Discarded op maandag 12 april een team van zero-waste krijgers in Soho, Londen.

In een poging om de nationale afvalverwerkingsgewoonten te veranderen, zullen de afvalvrije strijders van Discarded zwerfvuil verzamelen en lokale bars een handje helpen door consumenten aan te moedigen hun afval te recyclen; een probleem dat wordt gezien in parken in het hele land, veroorzaakt door individuen die geen verantwoordelijkheid nemen voor hun afval.

Tussen april en juli vorig jaar ruimden gemeenten gemiddeld 57 ton* extra afval op uit openbare ruimtes en er werd gemeld dat parkgangers het equivalent van 20 dubbeldekkers* busladingen zwerfvuil achterlieten in de Royal Parks in Londen. Om herhaling van dit gigantische afval te voorkomen, zullen de afvalvrije strijders van Discarded de inspanningen in de hoofdstad ondersteunen om de openbare ruimtes schoon te houden, terwijl ze barmannen ondersteunen met duurzame PBM.

Afgelopen juli creëerde Disarded honderden herdraagbare maskers voor barmannen in het hele land, gemaakt met behulp van het overtollige bijproduct van een ander massaal geconsumeerd product: melk. De nieuwste innovatie van Discarded, pioniers van de circulaire economie, wordt gedreven door de toewijding van het merk om het milieu te beschermen en tegelijkertijd de horeca te ondersteunen terwijl het land uit de lockdown komt.

Het systeem van wegwerpbaarheid moet bij de wortel worden aangepakt en zoals altijd zet Disarded zich in om de hoeveelheid afval die naar de vuilstort gaat, te verminderen. Voor elke zak afval die elke dag wordt opgehaald, produceert Disarded 10 nieuwe herbruikbare gezichtsmaskers.

Discarded werkt samen met Interall – een bedrijf dat ruw afval en kunststoffen recyclet – om duurzame, herdraagbare gezichtsmaskers te maken die gemaakt zijn van 91% gerecycled PET-plastic.

Calum Fraser, UK Brand Ambassador, Disarded zei: “Wanneer de horeca in het VK weer opengaat, zullen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen worden genomen om zowel drinkers als barmannen veilig te houden. PBM voor medewerkers zijn daarbij essentieel, zeker omdat het merendeel van de horecamedewerkers nog niet in aanmerking komt voor een vaccin. In 2020 werden 53 miljoen maskers per dag naar de vuilstort gestuurd, dus we zien het maken van maskers van afvalplastic als een begin om de onbalans te herstellen en locaties veiliger te maken voor iedereen.

‘Wegwerp’ PBM’s bouwen zich op in zorgwekkende volumes, dus we hopen zoveel mogelijk mensen te stimuleren om over te stappen op herbruikbare, duurzame alternatieven.”


Disarded biedt twee unieke producten met duurzaamheid als kern:

Afgedankte Rum met Bananenschil, een fruitige rum die anders afval in een schat verandert, is het nieuwste product in de groeiende duurzame portfolio van Discarded Spirit Co.

Het oorspronkelijke doel van de Caribische rum die de basis vormt van Disarded Banana Peel Rum was om smaak te geven om lege whiskyvaten voor te bereiden op de laatste rijpingsfase. Traditioneel wordt de rum dan vaak doorverkocht of zelfs weggegooid. Beschikbaar om te kopen van Ocado.com Adviesprijs £ 25

Afgedankte Cascara Vermout, een zoete vermout gemaakt van overgebleven cascara-bessen die worden gedroogd en gefermenteerd en vervolgens twee weken in alcohol worden gedrenkt om de optimale smaak te extraheren.

Tijdens de koffiebonenoogst worden miljarden tonnen cascara, het overgebleven fruit, als afval weggegooid. Om deze gigantische verspilling van producten tegen te gaan, hergebruikt Disarded op creatieve wijze cascara om een ​​rijke, fruitige en verfrissende vermout te creëren als geen ander.

DISCARDED’S ZERO-WASTE STRIJDERS MAKEN DE STRATEN VAN LONDEN SCHOONEen belangrijk ingrediënt dat de basis vormt van de unieke vermout is versterkte wijn, die zelf creatief is hergebruikt om lege whiskyvaten op smaak te brengen; geeft smaak aan de vaten voorafgaand aan de rijping van whisky. Beschikbaar om te kopen van Waitrose Adviesprijs £ 19

creditSource link

Soulburger.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart