X by Glenmorangie is gemaakt met topbarmannen en inspireert heerlijke mixdrankjes

De nieuwste toevoeging aan het Glenmorangie-assortiment is een nieuwe single malt Scotch whisky die speciaal is gemaakt om te mixen. Gemaakt met top barmannen, X door GlenmorangieDe zoetere, rijkere smaak is perfect voor lange, eenvoudige porties, die beloven de manier waarop single malt whisky wordt genoten op te frissen.

De whiskymakers van Glenmorangie zijn eindeloos fantasierijk in hun zoektocht naar het bedenken van heerlijke whisky’s. Ze maken hun meer delicate, fruitige spirit in de hoogste distilleerketels van Schotland en rijpen deze in de beste vaten ter wereld. Geïnspireerd door de smaakmogelijkheden die hun whisky kan bieden wanneer ze worden gemengd, hebben ze overleg gepleegd met een reeks topbartenders ter wereld om te craften X van Glenmorangie.

X door Glenmorangie kwam voort uit onze droom om nog meer smaakmogelijkheden te creëren, met een single malt die niet bang is om te mixen. In overleg met topbarmannen hebben we deze zoetere, rijkere single malt gemaakt voor iedereen die graag thuis mixt.” – Dr. Bill Lumsden

Deze weelderige whisky is een extravaganza van smaken, van peer, vanille en kamperfoelie tot sinaasappelsorbet en chocoladefudge. Vakkundig gemaakt op basis van een combinatie van whisky die is gerijpt in bourbonvaten en sommige zijn afgewerkt in nieuwe eikenhouten vaten, de zoete en rijke smaak vormt een aanvulling op en snijdt door allerlei mixers, voor heerlijke drankjes.

Om het mixen te inspireren, heeft Glenmorangie een reeks verfrissend eenvoudige porties ontworpen – elk met slechts 2-4 ingrediënten en gemakkelijk thuis te maken met X door Glenmorangie. Ze bevatten versies van bekende klassiekers (Glenmorangie X Tonic, Glenmorangie X Cola), nieuwe favorieten zoals Glenmorangie X Grapefruit en swizzle-achtige drankjes voor leuke gelegenheden (Glenmorangie X Brunch, Glenmorangie X Date Night, Glenmorangie X Karaoke Party en meer) . De recepten zijn te vinden op www.glenmorangie.com en op de sociale kanalen van de single malt.

Dr. Bill Lumsden, Glenmorangie’s Director of Whiskey Creation, zei: “X door Glenmorangie kwam voort uit onze droom om nog meer smaakmogelijkheden te creëren, met een single malt die niet bang is om te mixen. In overleg met topbarmannen hebben we deze zoetere, rijkere single malt gemaakt voor iedereen die graag thuis mixt.

“Heerlijk met vanille en peer, sappige sinaasappel en kamperfoelie, allemaal besprenkeld met chocoladefudge, X door Glenmorangie is perfect te combineren met een favoriete mixer. Dus of je nu een brunch of een date night plant of wilt experimenteren met je eigen smaakcombinaties, deze whisky zal je drankje de x-factor geven!”

Recepten zijn te vinden op www.glenmorangie.com en op de sociale kanalen van de single malt. Neem contact op met uw vertegenwoordiger van Moet Hennessy om dit product op voorraad te hebben.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Soulburger.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart